Utlån av skredsøkeutstyr

A Kværndal Trafikkskole

Noe av utstyret. Ortovox, BCA og Mamut.

Utlån av skredsøkeutstyr

Fra april 2019 låner vi ut skredsøkeutstyr gratis til våre registrerte elever! Det er bare å ta kontakt for avtale.

I tillegg har vi fått i gang en avtale med Sport 1 på Målselvsenteret. Våre elever kan fremvise kvittering for opplæring og få kanonpris på en skredpakke med skredsøker, søkestang og spade. I utgangspunktet er det snakk om BCA T3 skredpakke for kr 3500,-. Veiledende pris er ca 5500,- Dette er noe av det bedre utstyret der ute. Dersom du ønsker å bestille skredsøker våren 2019 kan du ta kontakt med oss, så formidler vi hvor mange de trenger å bestille inn.

Ta kontakt

Medlem av:

Norges Trafikkskoleforbund-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker kvaerndaltrafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at A Kværndal Trafikkskole kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn