Åpent for påmelding for klasse S sesongen 21/22

A Kværndal Trafikkskole

Åpent for påmelding for klasse S sesongen 21/22

Målselv, Senja, Sørreisa og Balsfjord jobber med å etablere nye løypetraseer for snøscooter. Er alle løypene i drift i løpet av sesongen kan man gjøre tidenes scootertur i Midt-Troms!

Det ligger nå grunnkurs for klasse S tilgjengelig i vår bookingkalender. Vi er i gang med teorien i god tid, slik at når det kommer nok snø er vi klare til "mate på". Bestill allerede nå for å være sikret plass!

Vi har lærebøker å selge, samt utleie av scooter for opplæringen (kr 3500,-), for de som trenger det. Da får du kjøre 2007 Polaris Switchback. En kjempefin kvikk begynnerscooter med god framkommelighet og stabilitet.

Vi ser frem til å ha deg med på tur. Ta kontakt for påmelding eller bestill direkte i vår bookingkalender!

Ta kontakt

Medlem av:

Norges Trafikkskoleforbund-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker kvaerndaltrafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at A Kværndal Trafikkskole kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn