JIPPI! Vi får starte opp igjen.

A Kværndal Trafikkskole

JIPPI! Vi får starte opp igjen.

Endelig får vi starte opp med kjøretimer.

 

Når du kommer til undervisning i tiden fremover, skal du være trygg på at trafikkskolen har gode smitteverntiltak. Bil og klasserom rengjøres før og etter alle elever. Desinfeksjon, såpe og lignende er tilgjengelig. Også i skolebilen.

Ved teoriundervisning har vi redusert antall deltakere slik at vi kan ha god avstand i klasserom.

Avbestill timer dersom du har forkjølelsessymptomer. Kjøretimer vil starte med håndhygiene. Engangshansker er tilgjengelig hvis du ønsker det. Vi kommer til å lufte når vi har pauser.

I flere år har jeg unngått å øke prisene, men økte gebyrer og smitteverntiltakene gjør at jeg blir nødt. Fra 18/5 kommer en kjøretime til å koste kr 720,-.Dersom du ellers har noen spørsmål er det bare å ta kontakt. -André

Ta kontakt

Medlem av:

Norges Trafikkskoleforbund-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker kvaerndaltrafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at A Kværndal Trafikkskole kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn