Fortsatt stengt etter påske

A Kværndal Trafikkskole

Fortsatt stengt etter påske

Myndighetene holder oss fortsatt stengt. Forhåpentligvis er trafikkskolene i drift fra 27/4. Dette avhenger av flere ting. Blant annet at det opprettes en bransjestandard med tanke på smittevern. Det kommer garantert til å være restriksjoner.
 
Jeg håper vi kan gjennomføre opplæring fra 27/4.
 
Elever som nærmer seg førerprøve eller er påmeldt klasse S vil bli prioritert i første omgang. Likevel må kunder gjerne ta kontakt for å avtale opplæring.
 
Dersom du ønsker B96 eller BE før sommeren er det viktig å ta kontakt snarest, slik at vi kan planlegge og være klar til førerprøver.
 
Satser på at når påsken er over vil ATL og Statens Vegvesen komme med ytterligere informasjon.
 
God påske!

Ta kontakt

Medlem av:

Norges Trafikkskoleforbund-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker kvaerndaltrafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at A Kværndal Trafikkskole kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn