Stengte trafikkskoler videreføres

A Kværndal Trafikkskole

Stengte trafikkskoler videreføres

Da har myndighetene bestemt at trafikkskolene skal være stengt til etter påske. All planlagt undervisning og førerprøver utgår.
 
Det er kjedelig å ikke få drifte slik vi ønsker. Men vi må alle ta del i dugnaden for å begrense smitten. Vi får speide etter våren og lade batteriene slik at vi kan hente inn noe av det tapte for elevene.
 
Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt.
 
Vask hendene! Hold avstand!
 
-André

Ta kontakt

Medlem av:

Norges Trafikkskoleforbund-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker kvaerndaltrafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at A Kværndal Trafikkskole kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn