Personvern

A Kværndal Trafikkskole

Behandling av personopplysninger

Denne websiden er utviklet av TABS AS for A Kværndal Trafikkskole.
TABS AS er databehandler for A Kværndal Trafikkskole.

Opplysninger om deg og din bruk av tjenesten

Informasjon som vises på websiden og/eller som du registrerer på websiden er knyttet til kundeforholdet mellom deg og A Kværndal Trafikkskole.

Opplysninger og annen informasjon du måtte angi på denne websiden videreformidles til A Kværndal Trafikkskole.

Det er trafikkskolen som er ansvarlig for behandling av dine personopplysninger. Som eier av dine egne personopplysninger har du rett til innsyn i egne opplysninger og har rett til å få data rettet og slettet med visse forbehold.

Har du spørsmål om hvordan dine personopplysninger blir behandlet som du ikke finner svar på her - eller ønsker du innsyn, retting eller sletting av data - kan du kontakte A Kværndal Trafikkskole som er ansvarlig for behandlingen av dine data.

Teknisk informasjon

For å kunne levere tjenesten, for å tilby en best mulig brukeropplevelse til deg og for å kunne tilby support, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Vi behandler informasjon om hva slags nettleser du bruker, IP-adressen din, landingsside og besøkshistorikk.

Som de fleste nettsteder benytter websiden seg av informasjonskapsler (cookies). En informasjonskapsel er en tekstfil som ved besøk på, eller interaksjon med, en nettside legges i din nettlesers internminne. Websiden bruker informasjonskapsler til statistikk, i den hensikt å kunne gjøre nettsidene våre enda mer brukervennlige.

I informasjonskapslene lagres IP-adresse, hvilken nettleser og operativsystem som benyttes, samt data over besøkte undersider med dato/tidspunkt for besøket. Vi lagrer aldri informasjon som kan identifisere brukeren.

Ved å bruke websiden samtykker du til at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Hvis du ikke ønsker å samtykke til dette, kan du administrere bruken av informasjonskapsler i din nettleser.

Det kan du lese mer om her: https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/

Informasjon fra A Kværndal Trafikkskole

Vår håndtering av personopplysninger


Hensikten

A Kværndal Trafikkskole AS trenger tilgang til personopplysninger for å kunne utføre de tjenestene kundene betaler for. Personopplysninger brukes blant annet for å registrere obligatorisk undervisning hos Vegvesenet, tilrettelegge undervisning samt fakturering og betaling.


Hvilke opplysninger får vi tilgang til

I vårt arbeid får vi tilgang til personalia, informasjon om pårørende, personlige forhold som sperrefrister og førerprøver. Trafikkskolen har kjørebok og applikasjoner som sporer og registrerer all kjøring.
Unntaksvis kan det være ønske om å ta bilder eller video for undervisning eller markedsføring. Dette avtales nærmere i hvert enkelt tilfelle, og må godkjennes av elev og foresatt.
Hvordan samler vi inn opplysninger
I hovedsak samles personopplysninger inn ved hjelp av vårt innmeldingsskjema. I tillegg får vi tilgang til informasjon gjennom all kontakt med elever og foresatte, vårt administrasjonsprogram (TABS), automatisk kjørebok (ABAX) og applikasjoner for sporing av biler.


Hvem har tilgang

Ansatte inkl. Faglig leder, regnskapsfirma (B&C Regnskap), leverandør av kjørebok (ABAX), leverandør av administrasjonsverktøy (TABS), leverandør av internkontrollsystem (KUBA).


Hvordan behandles personopplysninger

Alt lagres digitalt gjennom våre leverandører og lokalt på pc. Noe lagres også fysisk; som regnskap, opplæringskort. Alt digitalt er passordbeskyttet, all informasjon som lagres fysisk lagres innelåst.
Trafikkskolens ansatte inkl. Faglig leder har en selvpålagt taushetsplikt.
Trafikkskolen er pålagt å lagre regnskap, elevfortegnelser og opplæringskort i 5 år. Opplysninger kan oppbevares lengre. Eldre opplysninger oppbevares i Holmsætervn. 28. Elevfortegnelser og avsluttede opplæringskort for inneværende år oppbevares innelåst ved trafikkskolens lokaler i Rustavn. 8. Destruering av fysisk oppbevarte personopplysninger vil bli gjort ved makulering.

Den som er registrert har rett til innsyn, retting, sletting, dataportabilitet, å kreve at behandlingen av personopplysninger begrenses eller motsette seg visse former for behandling av opplysninger.

Ved behandling av personopplysninger i strid med personvernreglene har den registrerte rett til å klage til datatilsynet.

Dersom du har spørsmål om vår håndtering av personopplysninger er det bare å ta kontakt.

Kommende aktiviteter

Ta kontakt

Adresse

Rustavn. 8

9325 Bardufoss

4004 4664

post@kvaerndaltrafikkskole.no

Medlem av:

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker kvaerndaltrafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at A Kværndal Trafikkskole kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn